POSEIDON II siger rolig gjennom Smedesundet

 

Maritime kurs - med praksis ombord i en isbrytende redningskrysser

Baatskolen POSEIDON har holdt maritime kurs i Stavangerdistriktet siden 1992. Kursene arrangeres i båtforeninger, firma og lag som en lærerik og samlende aktivitet for medlemmer, kolleger og familier. Skolen er kjent for sin høye faglige standard, den praktiske tilnærmingen   -   og de mange flotte turene . . . .

Baatskolen begynte med verneverdig skip POSEIDON, som nå er avløst av POSEIDON II. Å teste sin nyervervede lærdom ved å navigere og manøvrere et slikt fartøy gir kursene en helt annen dimensjon enn man får i et tørt og stillestående klasserom!

For å dekke etterspørselen fra andre kanter av landet og fra nordmenn i utlandet har vi utviklet egne nettkurs og vi får flotte tilbakemeldinger fra fritidsskippere som har studert stoffet hjemmefra og som har hatt repetisjon og eksamen ombord i veteranskipet SANDNES i Stavanger havn. (Disse kursene er dessverre satt på "pause" som følge av coronarestriksjoner og det er uvisst om vi har kapasitet til å ta dem opp igjen).

Skolen er en av de få som har Sjøfartsdirektoratets godkjenning til å drive kurs for både Fritidsskippersertifikat D5L, utvidelsen D5LA og 'Praktisk utsjekk' for både D5L og det internasjonale ICC. Se den oppdaterte listen over godkjente skoler. For å sikre rask og god tilgang på de ferskeste sjøkart og publikasjoner har POSEIDON egen forhandleravtale med SJØKARTVERKET.
På disse sidene presenterer vi kursprogrammet, men ta gjerne kontakt for nærmere informasjon   -   eller for å diskutere alternative muligheter.  

Baatskolen POSEIDON er også godkjent assessor for maritime sertifikat, ta kontakt for å se hva vi kan være behjelpelig med.

 

 

print
© 2024   \\ design: edwd.nl \\ powered by website baker